115 (NRUSSKIH NARODNYH PESEN DLQ PENIQ I FORTEPIANO SOBRANYH dANILOM kA[KIN(B.(NpESNI PLQSOWYE I SKORYEs (NNOTYs - (Nd(B.(Nn(B.(NkA[KINs ((NsANKT(B-(NpETERBURGs (NlAN_s (NpLANETA MUZYKIs, 2024)
(NkOMPOZITOR DIRIVER PIANIST dANIL nIKITI^ kA[KIN (B(1770-1841) (NBYL KREPOSTNYM KREST_QNINOM gAWRIILA iL_I^A bABIKOWA I POLU^IL WOLNU@ W (B1799 (NGODU(B.s
Keywords: (NrOMANSs