(NiNSTRUMENTALXNYE WOKALXNYE SO^INENIQ RUSSKIH KOMPOZITOROW(B.s (NfORTEPIANOs - (Nf(B. (NlISTs ((NmOSKWAs (NmUZGIZs, 1952)
(NfORTEPIANO JUNALI[IDAGI TALABALARI U^UN MULVALLANGAN(B.s
Keywords: (NFORTEPIANOs