(NwOKALXNAQ TEHNIKA I EE ZNA^ENIE(B.s (Nu^EBNOE POSOBIEs - (Nn(B.(Nr(B.(NkO^ETEWs ((NmOSKWAs (NlANXs (NpLANETA MUZYKIs, 2022)
(NpOSOBIE ADRESOWAANO PEWCAM PEDAGOGAM PENIQ STUDENTAM WOKALXNYH KAFEDR WYS[IH I SREDNIH U^EBNYH ZAWEDENIJ KULXTURY(B.s
Keywords: (NwOKALs