Xor fanlarini o'qitish metodikasi Metodika. O'quv qo'llanma. - B. V. Shamahmudova (Toshkent Musiqa, 2012)
O'quv qo'llanmada nazariy va amaliy ma'lumotlar mavjud va 3 kurs bakalaviryat talabalariga mo'ljallangan bo'lib boshqa musiqiy oliy ta'lim muassasalariga tavsiya etilishi mumkin.
Keywords: Metodika