O'zbekiston Madaniy Merosi. Kushon Podsholigi Sulolalar Davlat Xalq Til Yozuv Dinlar. San'at - E. V. Rtveladze (Toshkent Silk Road Media, 2024)
Kushon podsholigi sulolalar davlat til xalq yozuv dinlar kitobi qadimgi dunyoning eng buyuk davlatlaridan biri tarixi va madaniyatiga bag'ishlangan.
Keywords: San'at