Chang cholg'u ijrochiligi tarixi musiqa tarixi - Ergasheva Chinora (Toshkent Fan ziyosi, 2022)
ushbu ilmiy monografiyada qadimgi va zamonaviy chang cholg'ularining tarixi ko'ptorli changsimon cholg;ularning rivojlanish jarayonlari shuningdek ijrochilikka oid masalalar yoritiladi.
Keywords: musiqa tarixi