(NuMUMTALIM MAKTABLARIDA MUSIKA UKITI[ METODIKASIs Musiqa talim - (NmAHFUZA hUVAEWAs (T(NO[KENTs (NtAHRIRs, 2008)
(NmASKUR UKUW KULLANMA UMUMTAXLIM MAKTABLARIDA MUSIKA UKITI[ METODIKASINING NAZARIJ ASOSLARI U^UNs
Keywords: (NmAFTUNA hUVAEWAs