Konstitutsiyaviy huquq. darslik. - O.T.Husanov (Toshkent Yuridik adabiyotlar publish., 2024)
Mazkur kitob darslik oliy yuridik uquv yurtlarining bakalavr bosqichi talim standartlari asosida yaratilgan.
Keywords: Huquq