Orkestr sinfi (estrada cholg'u ijrochiligi) o'quv qo'llanma - A. Nazaryan (Toshkent Barkamol fayz, 2017)
Mazkur o'quv qo'llanmada san'at yo'nalishidagi OTM larda ansambl sinfi bo'yicha saboq olayotgan bakalavriyat talabalari uchun mo'ljallangan.
Keywords: (NmETODIKAs