Damli cholg'ular orkestri o'quv qo'llanma - R.Nigmatov (Toshkent O'zbekiston davlat konservatoriyasi, 2010)
Ushbu o'quv qo'llanmada musiqa yo'nalishidagi akademik litseylar va kollejlar uchun mo'ljallangan.
Keywords: (NmETODIKAs