Cholg'ushunoslik o'quv qo'llanma - Sh.Rahimov; (Na(B.Lutfullayevs (Toshkent Asian book house, 2020)
Ushbu qo'llanmada misiqiy pedagogika oliy o'quv yurtlari musiqa pedagogika kollejlari va maktablari o'qituvchilari uchun mo'ljallangan.
Keywords: 9