Milliy tiklanishdan milliy yuksalish sari. siyosiy (Toshkent Yoshlar nashryot uyi, 2019)
Kitob rabarlar targ'ibotchilar olim va mutaxassislar shuningdek keng kitobxonlar ommasiga mo'ljallangan bo'lib ularning amaliy faoliyatlariga muhim qo'llama vazifasini bajaradi degan umiddamiz.
Keywords: Siyosiy