O'zbek xalq musiqa ijodi o'quv qo'llanma - H.Nurmatov; N.Yo'ldosheva (Toshkent G'afur G'ulom, 2007)
''O'zbek xalq musiqa ijodi'' o'quv qo'llanmasi nazariy va amaliy qismlardan iborat.
Keywords: (NISTORIQs