O'zbek mumtoz musiqasida nazira an'analar monografiya - Ergasheva Chinora; (No(B.A.Ibrohimovs mas'ul muxarrir; Sh.Ayxodjayeva taqrizchi; X.Qurbonov taqrizchi (Toshkent Musiqa, 2022)
Monografiyada o'zbek an'anaviy mumtoz musiqasida asriy an'anaga ega bo'lgan nazira estetikasining bastakorlik ijodiyoti shakillari tadqiq qilinadi.
Keywords: 9