Xorazm xofizlik maktabi - G'.Eshchanov; G'.Eshchanov; B.M.Rahimov mas'ul muxarrir; S.M.Begmatov taqrizchi (Toshkent Miron-Art-Design, 2021)
Kitobda xorazm qo'shiqchilik san'ati hofizlik maktablarining mashhur namoyondalari notasi va qo'shiqlar matnlari ilova etilgan.
Keywords: (NISTORIQs