(NiLMIJ IVOD METODOLOGIQSIs (NiSTORIQs - (NsAIFNAZAROW is ((NtO[KENTs (NqNGI ASR AWLODIs, 2004)
(Nu[BU UKUW KULLANMA uZBEKISTON rESPUBLIKASI oLIJ WA URTA MAHSUS TAXLIM WAZIRLIGI TOMONIDAN TASDIKLANGANs
Keywords: (NlITERATURAs