Cholg'ushunoslik va cholg'ulashtirish o'quv qo'llanma - R.M.Petrov; (Nw(B.J.Matyoqubovs (Toshkent Turon-Iqbol, 2006)
Ushbu o'quv uslubiy qo'llanma musiqiy kasb hunar kollej va akademik litseylarning o'quvchilari hamda damli cholg'ular orkestrlari rahbarlari uchun mo'jallangan.
Keywords: 9