Puflama cholg'u ijrochiligi (goboy) darslik - R.Nigmatov; B.S.Salixov mas'ul muxarrir (Toshkent Musiqa, 2022)
Ushbu darslik musiqa sohasidagi oliy ta'lim muassasalari bakalavr 1-bosqich talabalari uchun mo'ljallangan.