Orkestr sinfi o'quv qo'llanma - I.Kuvatov; Sh.A.Umarov mas'ul muxarrir; M.V.Akmaljonova taqrizchi; S.T.Turatov taqrizchi (Toshkent Fan Ziyosi, 2021)
Mazkur o'quv qo'llanmada oliy o'quv yurtlarining ''Xalq cholg'ularida ijrochilik''yo'nalishidagi bakalavr 1 bosqich talabalari uchun mo'ljallangan.
Keywords: (NmETODIKAs