Ansambl sinfi Xalq cholg'ulari o'quv qo'llanma - Zulxorbek Turopov (Toshkent, 2007)
Ushbu o'quv qo'llanma musiqa san'ati sohasidagi oliy ta'lim muassasalari talabalari uchun mo'ljallangan.
Keywords: Xalq cholg'ulari