Ozbekiston kompozitorlari ijodiyotida sonorizm Teoriya - Hayotjon Dosmatov (Toshkent Musiqa nashriyoti, 2015)
Maskur oquv qollanma jahon musiqasidagi kompozitorlik uchun moljallangan
Keywords: (NtEORIQ(B.s