Ansaml cholgularini organish. Madaniyat va sanat kollejlari hamda litseylari uchun uquv qollanma - Oydin Abdullayeva (Toshkent Musiqa, 2006)
Mazkur oquv qullanma madaniyat va sanat kollejlari litseylarning uquvchilari havaskorlik jamoalari rahbarlari uchun moljallangan.
Keywords: cholgushunoslik