Cholgushunoslik Simfonik orkestr. - Oydin Abduiiayeva (Toshkent Musiqa, 2018)
Darslik musiqiy cholgular musiqiy ifoda vositalarning aks etishi bilan bogliq masalalar bilan qiziquvchilar keng doirasi uchun ham foydali .
Keywords: cholgushunoslik