Boburnoma -dagi frazeologik birliklarning O zbekcha -Ruscha -Inglizcha lugati Lugati - Teshaboyeva Ziyodahon . (Toshkent . Ziyo MFY, 2023)
Mazkur lugat mumtoz asar Boburnomadagifrazelogik birliklarning konitiv -kontseptual o rganish .
Keywords: Lugati