(Ni[ON^ s (N{EXRLAR (B.(NNASRU NAWO (B.(NDOSTON (B.(NMANZUMA s - (NrAUF sUBHONs ((NtO[KENTs (No(Bzbekistons, 2015)
(NrAUF sUBHON [EXRLARIDA wATAN (B.(NOZODLIK ISTIKLOL BALAND PARDALARDA KUJLANADI (B.s
Keywords: (NbADIIJ ADABI)QÄTs)E