Turkiy adabiyot durdonalari.Xoja Ahmad Yassaviy.Sulaymon Boqirgoniy . 4 jild. - Sayfiddin Rafiddinov. To'plovchi (Toshkent O'zbekiston, 2022)
Ushbu ezgu tashabbus asosida birinchi bulib O'zbekistonda mana shu muhtasham adabiy majmua yaratildi.