Turkiy adabiyot durdonalari. Alisher Navoiy. 6 jild. - Mirzo Kenjabek (Toshkent O'zbekiston, 2022)
Ushbu ezgu tashabbus asosida birinchi bulib O'zbekistonda mana shu muhtasham adabiy majmua yaratildi.