Manbashunoslik darslik - A.Madrimov; G.Fuzailova (Toshkent O'zbekiston faylasuflari milliy jamiyati, 2008)
Ushbu darslik manbashunoslik fanidan oliy o'quv yurtlari uchun qabul qilingan Davlat Standartlari va namunaviy dasturga muvofiq yaratilgan.