Turkiy adabiyot durdonalari.Turk zamonaviy nasri antologiyasi. 55 jild. - Boboxon Muhammad Sharif. To'plovchi. (Toshkent O'zbekiston, 2022)
USHBU EZGU TASHABBUS ASOSIDA BIRINCHI bulib O'zbkistonda mana shu muhtasham adabiy majmua yaratildi.