Turk adabiyot durdonalari.Yavuz Bahodir o'gli. 50 jild - Lola Fattoyeva To'plovchi (Toshkent O'zbekiston, 2022)
Ushbu ezgu tahabbus asosida birinchi bo'lib O'zbekistonda mana shu muhtasham adabiy majmua yaratildi.