Jannati odamlar ertak-roman - X.To'xtaboyev (Toshkent Yangi asr avlodi, 2018)
O'zbekiston xalq yozuvchisi bolalarimizning sevimli adibi Xudoyberdi To'xtaboyevning ushbu ertak-qissalarini eng avvalo mehribon bobojonlar suyukli nabiralariga o'qib bersinlar.