Besh bolali yigitcha sarguzasht roman - X.To'xtaboyev (Toshkent Yangi asr avlodi, 2018)
Sevimli adibimiz Xudoyberdi To'xtaboyevning qayta-qayta o'qiladigan ushbu asarini siz,kitobxonlarga hadya etayotganimizdan mamnunmiz.