Buyuk kelajagimizni mard va olijanob xalqimiz bilan birga quramiz Siyosiy - Shavkat Mirziyoyev (Toshkent Ozbekiston, 2017)
2016-yil 4-dekabrda mamlakatimiz hoyotida muhim siyosiy voqea roy bergan
Keywords: Siyosiy