Turkiy adabiyot durdonalari. Rashod Nuri Guntekin. 41 jild - Risolat Haydarova To'plovchi (Toshknt O'zbekiston, 2022)
Ushbu ezgu tashabbus asosida birinchi bo'lib O'zbekistonda mana shu muhtasham adabiy majmua yaratildi.