Turk adabiyot durdonalari.Yusuf Xos Hojib.Ahmad Yugnakiy. 3 jild - Boqijon To'xliyev. to'plovchi (Toshkent O'zbekiston, 2022)
Ushbu ezgu tashabbus asosida birinchi bulib O'zbekistonda mana shu muhtasham adabiy majmua yaratildi.