Turkiy adabiyot durdonalari.Mahmud Koshg'ariy. 2 jild - Hamidulla Boltaboyev. tayyorlovchi (Toshkent O'zbekiston, 2022)
Ushbu ezgu tashabbus asosida birinchi bulib O'zbekistonda mana shu muhtasham adabiy majmua yaratildi.