Damli va zarbli cholg'ularda chalishni o'rganish uslubiyati o'quv qo'llanma - B.Matyuqubov; S.Begmatov muharrir; B.S.Salixov taqrizchi; R.M.Petrov taqrizchi; J.S.Saburov taqrizchi (Toshkent O'zbekiston davlat konservatoriyasi, 2008)
Ushbu kitob musiqiy oliy o'quv yurtlarining damli va zarbli cholg'ular mutaxasisligi bakalavriyat bosqichli talabalarga ''Damli cholg'ularda o'qitish uslubiyoti fani uchun asosiy o'quv qo'llanma sifatida mo'ljallangan.
Keywords: 9