Turkiy adabiyot durdonalari.Qoraqalpoq zamonaviy nasri antologiyasi. 38 jild (Toshkent O'zbekiston, 2022)
Ushbu ezgu tashabbus asosida biinchi bulib O'zbekistonda mana shu muhtasham adabiy majmua yaratildi.