Inson qadri uning huquq va erkinliklari qonuniy manfaatlari uchun. Tadbirkorlar va ishbilarmonlar harakati -O'zbekiston Liberal -demokratik partiyasining X-syezdida so'zlangan nutq. - Shavkat Mirziyoyev (Toshkent O'zbekiston, 2022)
2021 -yil 24 oktabrda mamlakatimiz hayotida muhim siyosiy voqea- O'zbekiston Rspublikasi Prezidenti saylovi bo'lib o'tdi.
Keywords: Siyosiy