Buyuk kelajagimizni mard va olijanob xalqimiz bilan birga quramiz. - Shavkat Mirziyoyev (Toshkent O'zbekiston, 2017)
Andijon viloyati saylovchilar vakillari bilan uchrashuvdagi nutq.
Keywords: Siyosiy