Orkestr sinfi. Estrada cholgu ijrochiligi. - A. Nazaryan; G.Israilov. drugoy avtor (Toshkent Barkamol fayz media., 2017)
Mazkur o'quv qullanma musiqiy san.at yo'nalishidagi OTMlarida ansambl sinfi bo'yicha saboq olayotgan bakalavriat talabalari uchun mo'ljallangan.
Keywords: Metodika