Estrada va Ommaviy tomoshalar rejissurasi. O'quv qo'llanma. - F.T.Egamberdiyev (Toshkent Fan va texnologiya, 2018)
O'quv qo'llanma sanat va madaniyati instituti talabalari va sanat ixlosmandlari uchun mo'ljallangan.
Keywords: estrada