Musiqa o'itish metodikasi Darslik - G.Sharipova; Z. Xodjaeyeva (Toshkent NIF MSH, 2020)
Darslik mazmunida ta'lim soxasida olib borilayotgan yangi islohatlar konseravasi innovatsion texnologiyalar amaliy mashq ulotlar mustaqil ish mavzulari talablarining bilimlarini ijodiy faoligini oshirish uchun yangicha yondashuvlarni xisobga olib tuzilgan.
Keywords: (NmETODIKAs