Tanlangan asarlar. 4-nashr. (Toshkent Baqtriya press., 2022)
Mazkur nashr M.Ashrafiy memorial uy muzeyi tomonidan nashr etilgan Tanlangan Asarlar turkum musiqa to'plamlarining davomi hisoblanadi.
Keywords: (NrOMANSs