An anaviy xonandalik. Alla -mehr qushigi. - Zamira Suyunova (Toshkent Musiqa, 2016)
Mazkur o'quv qo'llanma xalq ijodiyotining yorqin namunalaridan hisoblangan Alla namunalariga bagishlangan.
Keywords: Metodika