Fortepianoda chalishni o'rganish uslubiyoti o'quv qo'llanma - Z.Muhammadjonova; S.Begmatov mas'ul muxarrir; M.Gumarov taqrizchi (Toshkent Yangi nashr, 2006)
Mazkur o'quv qo'llanmada madaniyat va san'at kollejlari, akademik litsey o'quvchilari,o'rta maxsus ta'lim muassasalarining musiqiy bo'lim o'quvchilariga fortepiano cholg'usida ijro etishni o'rganish uslubitotiga bag'ishlangan.
Keywords: (NmETODIKAs