Fortepiano ansamblini o'qitish uslubiyoti o'quv qo'llanma - Z.Muhammadjonova; D.Murodova mas'ul muxarrir; D.Jamolova taqrizchi; M.Gumarov taqrizchi (Toshkent Turon-Iqbol, 2010)
Mazkur o'quv qo'llanmada bolalar musiqa va san'at maktablari shuningdek, musiqa maktab o'quvchilari uchu mo'ljallangan.
Keywords: (NmETODIKAs