Zamoniy garmoniya (O'zbekiston kompozitorlari ijodiyotida modallik) o'quv uslubiy qo'llanma - H.Nuritddinova (Toshkent Musiqa, 2016)
Mazkur o'quv uslubiy qo'llanmada musiqashunoslikdagi dolzarb va muhim mavzulardan biri modallik jabhasiga bag'ishlangan.
Keywords: (NpARTITURAs