(NkWARTETs - (NrAIMDVANOW as ((NtA[KENTs (NgOSUDARSTWENNAQ KONSERWATORIQ uZBEKISTANAs, 2024)
(Nu^EBNIK kWARTET zASLUVENNOGO ARTISTA rESPUBLIKI uZBEKISTAN(B. (NDOCENTA KAFEDRY STRUNNYH INSTRUMENTOW aNWARA hUSAINOWI^A rAIMDVANOWA WYPOLNENNYJ WSOOTWETSTWII S U^EBNYM PLANOM RABOTY SO STUDENTAMI MAGTSTRATURY KONSERWATORII s