O'zbekiston kompozitorlarning zamonaviy vokal lirikasi konsertmeystrlik mahorati. Oliy musiqiy ta'lim muassasalari uchun o'quv-uslubiy qo'llnma - Ramida Polatxanova (Toshkent Musiqa nashriyoti, 2013)
O'quv-uslubiy qo'llanmaga O'zbekiston rompozitorlarining nashr etilmagan asarlari kiritildi va ularni ijrochilik jihatidan tahrir qilindi.
Keywords: Metodika